UEFA Nations Leaguen Final Four -turnaus pelataan kesäkuussa Hollannissa.

Final Four -turnauksen välieräparit arvottiin keskiviikkona Sveitsissä. Hollanti ja Kroatia iskevät yhteen välierässä 14. kesäkuuta Rotterdamissa. Espanja ja Italia kohtaavat toisensa toisessa välierässä 15. kesäkuuta Enschedessä. Turnauksen loppuottelu pelataan sunnuntaina 18. kesäkuuta Rotterdamissa.

Turnaukseen osallistuvat Nations Leaguen A-liigan lohkovoittajat. Nations Leaguen lohkot pelattiin päätökseen viime syyskuussa.

Final Four -turnauksen osallistujista Espanja, Hollanti ja Kroatia pelasivat Qatarin MM-lopputurnauksessa. Espanja putosi neljännesvälierissä ja Hollannin kisaurakka päättyi puolivälierissä. Kroatia sen sijaan pääsi toista kertaa peräkkäin mitaleille voitettuaan pronssia. Italia ei selviytynyt turnaukseen.

Nations Leaguen hallitseva mestari Ranska ei päässyt mukaan kesäkuun turnaukseen.

UEFA EURO 2024

@EURO2024
The 2023 #NationsLeague Finals!

🇳🇱🇭🇷🇪🇸🇮🇹 Who will go all the way?