Oliver Antman on löytänyt itselleen uuden seuran.

Huuhkajista tuttu Antman pelaa loppukauden lainalla Hollannin pääsarjaseura Groningenin riveissä. Groningen vahvisti Antmanin lainasiirron tiistaina. Nordsjælland ja Groningen ovat sopineet, että lainasopimuksessa on mukana osto-optio.

21-vuotias Antman jäi kuluvalla kaudella pienelle peliajalle Tanskan pääsarjaa johtavassa Nordsjællandissa. Tanskan Superliiga jatkuu helmikuussa. Antman pääsi tällä kaudella neljä kertaa avauskokoonpanoon Superliigassa ennen Groningen-siirtoaan.

Groningenin tekninen johtaja Mark-Jan Fledderus kertoi seuran julkaisemassa tiedotteessa, että Groningen on seurannut Antmania jo pitkän aikaa.

– Oliver on ollut hyökkäävien pelaajien hankintalistamme kärkipäässä viime lokakuusta lähtien. Siirto Groningeniin on ollut mahdotonta edellisten kuukausien aikana useista eri syistä johtuen. Osoitimme kuitenkin jatkuvasti kiinnostustamme niin Oliverille, hänen edustajilleen kuin seurallekin, ja viime sunnuntaina mahdollisuus avautui.

Laitahyökkääjänä ja hyökkäävänä keskikenttäpelaajana tunnettu Antman debytoi Huuhkajissa viime syksynä. Kolmessa A-maaottelussa on syntynyt komeat kaksi maalia.

Groningen on parhaillaan viimeisellä sijalla Eredivisiessä.

FC Groningen

@fcgroningen
DONE DEAL!🤝

Aanvaller Oliver Antman wordt gehuurd met een optie tot koop van FC Nordsjælland.

Welkom Oliver!💚

➡ bit.ly/Antman2023