Lauri Ala-Myllymäki palaa Ilveksen riveihin.

Ilves tiedotti Ala-Myllymäen siirrosta tiistaina. Ala-Myllymäki allekirjoitti kahden vuoden mittaisen sopimuksen Ilveksen kanssa.

25-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja vietti edelliset kaksi vuotta Italiassa, mutta vuodet saapasmaassa olivat hyvin rikkonaisia erilaisten loukkaantumisten vuoksi, jotka pitivät Ala-Myllymäen pitkään sivussa pelikentiltä.

Ala-Myllymäki siirtyi vapaana agenttina Veneziaan tammikuussa 2021, mutta loukkasi polvensa jo alkumetreillä. Venezia lainasi Ala-Myllymäen vuosi sitten Serie C -seura Triestinaan.

Suomen Cupin Ilveksen kanssa vuonna 2019 voittanut Ala-Myllymäki on innoissaan paluustaan kasvattajaseuraansa.

– Tässä vaiheessa uraa halusin päästä paikkaan, jossa minuun uskotaan ja luotetaan. Suhde Ilvekseen on sellainen, että Ilves on minulle aina ykkösvaihtoehto Suomessa. Ilves osoitti jo syksyllä haluavansa minut takaisin ja neuvottelujen aikana tulin vakuuttuneeksi siitä, että Ilves on minulle paras vaihtoehto, Ala-Myllymäki totesi Ilveksen julkaisemassa tiedotteessa.

Ala-Myllymäki pelasi Ilveksen edustusjoukkueessa vuodet 2013-20 ennen siirtoaan Italiaan.

Lähde: Ilves

Lauri Ala-Myllymäki palaa Ilvekseen 2-vuotisella sopimuksella! 🔥

25-vuotias oma kasvatti on tehnyt Ilveksessä yhteensä 46 maalia ja pelannut yli 230 ottelua Veikkausliigassa. Aiheesta lisää kotisivuilla!

Tervetuloa kotiin Lämmi! 🟡🟢