Mauro Icardi siirtyi viime syksynä PSG:stä lainalle Galatasarayn paitaan.

Icardi jäi vaille peliaikaa Pariisissa ja PSG onnistui lopulta pääsemään eroon kallispalkkaisesta pelaajastaan, vaikka joutuu edelleenkin maksamaan merkittävän osan Icardin vuosituloista.

30-vuotias kärki on kärsinyt kauden aikana muutamasta lihasvammasta, mutta on ollut kunnossa ollessaan tehokas. Icardi on pelannut 12 sarjaottelussa, joissa on syntynyt yhdeksän maalia ja kuusi maalisyöttöä. Galatasaray johtaa Turkin pääsarjaa kuuden pisteen erolla Fenerbahçeen.

Icardin tavoite on palata kuluvan kauden jälkeen Euroopan huippusarjoihin.

Calciomercaton saamien tietojen mukaan AS Roma ja AC Milan haluavat hankkia Icardin PSG:stä kesällä. Kummatkin ovat jo tehneet pelaajalle tarjouksen. Icardin sopimus PSG:n kanssa kattaa vielä ensi kauden, mutta PSG on todennäköisesti valmis luopumaan pelaajastaan hyvin edullisesti päästäkseen eroon suurista palkkakuluista.

Lähde kertoo Icardin olevan hyvin kiinnostunut siirrosta AC Milanin paitaan.

Icardi edusti paikallisvastustaja Internazionalea vuodet 2013-19 ja iski seurassa komeat 124 maalia. Icardi haluaa palata asumaan Milanoon ja on kiinnostunut AC Milanin projektista, sillä joukkueen hyökkäyspään on määrä mennä täysin uusiksi kuluvan kauden jälkeen.

Lähde: Mundo Deportivo