Marc Cucurella siirtyi viime kesänä Brightonista Chelseaan.

Chelsea hankki espanjalaispuolustajan noin 65 miljoonalla eurolla. Monipuolisuudestaan tunnettu Cucurella kykenee pelaamaan laitapuolustajana, keskikentän laidalla tai wingbackina. Chelseassa Cucurellaa on peluutettu myös topparina.

Cucurellan peliesitykset ovat jättäneet hieman toivomisen varaa. Chelsea pelaa surkeaa kautta, eikä Cucurella ole onnistunut vakuuttamaan varsinkaan seuran kannattajia.

Vuodet 1996-2001 Chelseassa pelannut Frank Leboeuf antoi suoraa palautetta Cucurellalle lehdistön välityksellä. Ranskan paidassa maailmanmestaruuden kesällä 1998 voittaneen Leboeufin mielestä Cucurellan taso ei riitä Chelseaan.

– Toivottavasti Reece James ja Ben Chilwell ovat taas pian pelikunnossa, koska tarvitsemme heitä. Emme halua enää nähdä Cucurellaa kentällä.

– Kaikella kunnioituksella Cucurellalle, jota en tunne henkilökohtaisesti, mutta hän ei ole tarpeeksi hyvä pelatakseen Chelseassa. Se on niin yksinkertaista. On uskomatonta, että Chelsea maksoi hänestä 65 miljoonaa euroa. Voimme nähdä, ettei hän kuulu tälle tasolle, Leboeuf summasi ESPN:lle.