Real Madridissa ollaan suhteellisen vakuuttuneita siitä, että joukkueen hyökkääjätähti Karim Benzema päättää uransa seurassa. Ranskalaisen nykyinen sopimus jatkuu ensi kesään, eikä 35-vuotiaan enää uskota haikailevan muualle.

Iän myötä kasvanut loukkaantumisten määrä on kuitenkin jo saanut seuran valmiuteen; Benzema on ollut tällä kaudella vammojen vuoksi sivussa kahdeksasta ottelusta.

ESPN:n tietojen mukaan Los Blancosin tutkassa on kaksi hyökkääjää, joista ainakin toinen on melko yllättävä tapaus.

Se, että lähes kaikki suurseurat tarkkailevat tällä hetkellä Juventusta edustavan serbitykki Dusan Vlahovicin tilannetta, on selvä asia. Toisena nimenä Realin kiikareissa olevaksi kerrotun Richarlisonin maininta taas on vähemmän odotettua. Vaikka brasilialainen on maajoukkueessa noussut isoon profiiliin, on hän seuratason Tottenhamissa melko näkymätön tekijä. Kaikki kilpailut mukaan lukien kaudella 19 ottelussa esiintynyt 25-vuotias on onnistunut maalinteossa kahdesti.