Alkuvuosi on sujunut PSG:n osalta varsin mollivoittoisesti.

Marseille pudotti PSG:n Ranskan Cupista ja lisäksi Bayern München voitti PSG:n Pariisissa Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa 1-0. Mukaan mahtuu myös useita pistemenetyksiä Ranskan pääsarjassa.

Päävalmentaja Christophe Galtierin asemaa PSG:ssä on jo kyseenalaistettu.

Ranskalaismedian mukaan Galtier saa pitää paikkansa PSG:n päävalmentajana ainakin Mestarien liigan neljännesvälierien toiseen osaan saakka. Jos PSG:n matka Mestarien liigassa päättyy jälleen neljännesvälieriin, saanee Galtier potkut tehtävästään.

Foot Mercaton saamien tietojen mukaan PSG:n urheilutoimenjohtaja Luis Campos on jo ottanut yhteyttä José Mourinhoon ja tiedustellut luotsin kiinnostusta pestiin PSG:n päävalmentajana. Lähteen mukaan PSG ei ole kuitenkaan vielä aloittanut keskusteluja AS Roman kanssa.

Mourinhon sopimus AS Roman kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, mutta on hyvin mahdollista, että luotsi jättää seuran jo tänä kesänä. Mourinho totesi viime viikolla puhuvansa suunsa puhtaaksi kuluvan kauden jälkeen. Mourinhon mukaan hänellä on paljon sanottavaa – kenties AS Romasta.

Mourinhon AS Roma on parhaillaan kolmantena Serie A:ssa.