Milan Škriniar on Internazionalen kannattajien kynsissä.

Škriniarin agentti vahvisti hiljattain, ettei toppari tee jatkosopimusta seuran kanssa ja Škriniar vaihtaa siten kesällä maisemaa vapaana agenttina. Škriniar vahvisti itsekin siirtyvänsä kuluvan kauden jälkeen PSG:hen.

Inter-luotsi Simone Inzaghi jätti Škriniarin pois Coppa Italian Atalanta-ottelun kokoonpanosta. Kyseessä oli tekninen päätös.

Lauantaina Inzaghi ilmoitti, ettei Škriniar ole enää Interin kapteeni. Slovakialaistoppari pääsee kevätkaudella normaalisti kentälle, mutta Inzaghi otti kapteenin nauhan pois luottotoppariltaan.

Škriniar on edustanut Interiä viiden ja puolen vuoden ajan, ja on voittanut seurassa niin Serie A:n kuin Coppankin mestaruudet.

Interille Škriniarin lähtö vapaana agenttina on kuin märkä rätti vasten kasvoja, sillä sen on hankittava hänelle mitat täyttävä korvaaja. Inter kärsii melkoisista talousvaikeuksista, joten huipputopparin menettäminen ilman siirtosummaa on seuralle todellinen takaisku – niin taloudellisesti kuin urheilullisesti.