Nicolò Zaniolo oli lähellä jättää AS Roman tammikuussa.

AS Roman valmennus- ja seurajohdon mukaan Zaniolo ilmoitti tammikuun alussa haluavansa vaihtaa maisemaa kesken kauden. Italialaismedian mukaan Zaniolo oli tiedottanut osapuolia, ettei aio enää pelata AS Romassa otteluakaan.

Päävalmentaja José Mourinho jätti siten Zaniolon ulos kokoonpanostaan. 23-vuotias Zaniolo oli edellisen kerran AS Roman kokoonpanossa vajaa kuukausi sitten.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja halusi siirtyä tammikuussa AC Milaniin, mutta AC Milanin tarjous ei miellyttänyt AS Romaa. Sen sijaan AS Roma näytti vihreää valoa Bournemouthin 30 miljoonan euron tarjoukselle, mutta Zaniolo ei halunnut aluksi siirtyä englantilaisseuraan.

Italialaismedian mukaan tammikuun siirtoikkunan päätöspäivänä Zaniolo muutti mielipiteensä ja olisi sittenkin halunnut siirtyä Bournemouthiin, mutta Bournemouth veti tarjouksensa takaisin käytettyään jo huomattavasti rahaa tammikuussa.

Zaniolo saattaa siirtyä seuraavien päivien aikana Turkkiin. Muun muassa Alfredo Pedullàn, Gianluca Di Marzion ja Fabrizio Romanon mukaan Galatasaray ja AS Roma neuvottelevat Zaniolon pysyvästä siirrosta. Pedullàn mukaan Galatasaray tarjoaa Zaniolosta noin 20 miljoonaa euroa. Zaniolo haluaa jättää AS Roman mahdollisimman pikaisesti. Turkissa siirtoikkuna sulkeutuu 8. helmikuuta.