Major League Soccerissa pelaavan Inter Miamin päävalmentaja Phil Neville on vahvistanut, että seura on kiinnostunut Lionel Messistä ja Sergio Busquetsista.

PSG:tä edustavan Messin, 35, ja Barcelonassa pelaavan Busquetsin, 34, sopimukset ovat päättymässä ensi kesänä. He pelasivat aiemmin yhdessä Barcelonassa ja kumpaakin kiehtoo lehtitietojen mukaan elämä Yhdysvalloissa.

Sekä Messiä että Busquetsia on huhuttu Inter Miamiin jo jonkin aikaa. Neville myönsi, että MLS-seuran kiinnostus kaksikkoa kohtaan ei ole pelkkä spekulaatio.

– En aio kiistää sitä ja sanoa, etteivät spekulaatiot, joiden mukaan olemme kiinnostuneita Lionel Messistä ja Sergio Busquetsista, ole totta, kommentoi Neville Timesin haastattelussa.

– Uskon, että Miamiin tultuani meidät on yhdistetty kaikkiin maailman jalkapallon huippupelaajiin. Sergio Ramos, Dani Alves, Robert Lewandowski, Willian, Cesc Fàbregas, Luis Suárez… Heitä voi luetella loputtomiin.

– Meidät yhdistetään aina maailman parhaisiin pelaajiin. Meillä oli Gonzalo Higuaín ja Blaise Matuidi. Nyt meillä on mahdollisuus hankkia uusia nimettyjä pelaajia [jotka jäävät liigan palkkakaton ulkopuolelle] heidän eläkkeelle siirtymisensä jälkeen.

– Haluamme tuoda maailman parhaat pelaajat tähän seuraan. Messi ja Busquets ovat ne kaksi, jotka ovat erottuneet viime vuosina enemmän. He ovat loistavia pelaajia, joista olisi edelleen valtava hyöty tälle organisaatiolle. MLS:lle se olisi käänteentekevä muutos.