PSG hävisi tiistai-iltana Bayern Münchenille Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa 0-1. 

Otteluparin toinen osa pelataan maaliskuussa Münchenissä.

PSG:lle tiistainen tappio oli suuri kolaus, koska Mestarien liigan voittaminen on joukkueen ylivoimaisesti suurin ja tärkein tavoite kuluvallakin kaudella. Edessä on pakkovoitto Münchenissä. Muutoin PSG jää taas neljännesvälieriin.

PSG:n päävalmentaja Christophe Galtier peluutti Bayern-ottelussa 16-vuotiasta Warren Zaïre-Emeryä avauskokoonpanossaan. Nuorukainesta tuli Mestarien liigan historian nuorin pudotuspeleissä avauskokoonpanossa ollut pelaaja. Galtierilta tiedusteltiin perjantaisessa lehdistötilaisuudessa, miksi hän päätyi peluuttamaan Zaïre-Emeryä avauksessa.

– Uskotko, että on normaalia peluuttaa 17-vuotiasta (todellisuudessa 16-vuotias) pelaajaa Mestarien liigan pudotuspeleissä? Tein niin olosuhteiden pakosta. Meillä oli lukuisia poissaoloja joukkueessamme. Halusimme kontrolloida Bayernia avausjaksolla, jotta olisimme voineet hyökätä heitä vastaan Kylian Mbappén avulla toisella jaksolla.

– Jos uskot, että tykkäsin siitä, miten joukkue pelasi avausjaksolla, mielestäni osoitat epäkunnioitusta minua kohtaan. PSG:n on pelattava hyökkäävää jalkapalloa. Ennemminkin tehokasta kuin upeaa jalkapalloa voittaaksemme.