Teemu Pukki on edustanut Englannissa hissijoukkueen asemaan asettunutta Norwich Cityä ensi kesänä viiden vuoden ajan. Suomalaisen tulevaisuudensuunnitelmilla spekuloidaan tasaisesti, eikä torstain uutinen Canaries-leiristä ainakaan jatkon puolesta seurassa puhu.

Seuran toinen pitkäaikainen keskushyökkääjä Adam Idah on solminut Norwichin kanssa jatkosopimuksen kesään 2028 saakka. Irlantilainen edustaa Pukkia selkeämmin tulevaisuutta; kotkalainen on tätä peräti 11 vuotta vanhempi.

Pukin nykyinen sopimus päättyy ensi kesänä. Juuri tällä haavaa näyttää siltä, ettei Norwichille jo tuttua sarjatason vaihtoa ole ensi kesälle näköpiirissä – joukkue on Mestaruussarjassa sijalla seitsemän, 20 pistettä kärkiryhmä Burnleystä perässä. Mahdollisuus yltää sarjan playoff-vaiheeseen siltä ei tosin ole millään muotoa karannut.