Tammikuun siirtoikkuna päättyi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Iscon oli määrä siirtyä tiistaina Union Berliniin. Isco matkusti Saksaan ja läpäisi Union Berlinin lääkärintarkastuksen, mutta lopulta siirto kariutui viime metreillä, kun osapuolet eivät lopulta päässeetkään yhteisymmärrykseen sopimuksesta.

Isco on siten edelleen vapaa agentti. Sevilla purki Iscon sopimuksen joulukuun alussa, kun huonon syyskauden pelannut pelaaja ajautui riitoihin urheilutoimenjohtaja Monchin kanssa.

The Timesin mukaan valioliigaseura Everton on kiinnostunut tekemään Iscon kanssa sopimuksen. Isco voi siirtyä Evertoniin vapaana agenttina siirtoikkunan ulkopuolella. Everton pestasi hiljattain Sean Dychen uudeksi päävalmentajakseen. Seura taistelee Valioliigassa putoamista vastaan. Se on parhaillaan putoamisviivan alapuolella 19. sijalla.

30-vuotiaan Iscon ura on ollut rajussa laskussa jo vuosien ajan. Isco menetti avauskokoonpanon paikkansa Real Madridissa vuonna 2018, istui käytännössä neljä vuotta penkillä ja jätti seuran vapaana agenttina viime kesänä. Pesti Sevillassa meni pahasti penkin alle, ja nyt Isco etsii jälleen uutta työnantajaa.