IFK Mariehamn on tehnyt sopimuksen Ariel ”Tuco” Ngueukamin kanssa. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

34-vuotias Tuco on tahkonnut urallaan jo 223 ottelua Veikkausliigassa ja viimeistellyt näissä 71 maalia. IFK Mariehamnia ennen Tuco on Veikkausliigassa edustanut FC Lahtea, SJK:ta, Ilvestä, HJK:ta ja KuPSia. Sopivissa väleissä keskushyökkääjä on kokeillut siipiään myös Turkin Denizlisporissa, Qatarin Al-Khorissa ja Israelin Hapoel Raananassa.

IFK Mariehamniin Tuco tuo runsaasti kokemusta ja osaamista keskushyökkääjän tontille.

– Tuco on todella kokenut liigapelaaja, joka on takonut yli 70 maalia reilussa 200 ottelussaan, hän on hyökkääjä, joka tapaa aina tuoda jotain joukkueeseensa. Olemme hakeneet puhdasta keskushyökkääjää ja nyt tuntuu, että olemme sellaisen Tucossa löytäneet, seurajohtaja Peter Mattsson sanoi tiedotteessa.

Tucon itsensä mukaan IFK Mariehamnin joukkueessa riittää potentiaalia.

– Sijoittuminen viiden parhaan joukkoon pitäisi olla kauden minimitavoite. IFK Mariehamn on ollut liigassa monta kautta ja ero kärkiviisikkoon ei esimerkiksi viime kaudella ollut kuitenkaan kovin iso, Tuco sanoi.

Tucon sopimuksen myötä Mattsson myös vahvisti, ettei testissä olleen Nicholas Hamiltonin kanssa tehdä sopimusta.

Lue myös