Didier Deschamps ei usko kapteeninvastuun muuttaneen Kylian Mbappéa pelaajana.

Ranskan uusi kapteeni viimeisteli kaksi maalia EM-karsintojen avauksen 4-0-voitossa Hollannista. Mbappé, 24, tarjoili myös syötön Antoine Griezmannin osumaan.

Deschamps oli hyvin tyytyväinen supertähtensä esitykseen.

– Kapteeninnauha ei tule muuttamaan häntä. Hän on mukana tilanteissa ja nauttii pelaamisestaan, Deschamps kommentoi L’Equipelle ottelun jälkeen.

– Hän luo tilanteita, kuten joukkuetoverinsakin. Hän myös vaihtaa toisinaan pelipaikkaansa ja tietää kuinka tuoda apua joukkueelle. Hän on nyt kapteeni, mutta hän on jo pelannut vastaavia otteluita. Hän halusi muiden pelaajien tapaan pelata mahdollisimman hyvän ottelun ja voittaa.

Myös keskikenttäpelaaja Eduardo Camavinga mainitsi Mbappén olevan uudesta vastustaan huolimatta edelleen sama mies. Real Madrid -taituri paljasti myös joukkueen saaneen uudelta kapteeniltaan rohkaisevan tsemppipuheen.

– Hän kehoitti meitä ennen ottelua pelaamaan hyvin avausminuuteista lähtien. Puoliajalla hän pyysi meitä jatkamaan samalla tavalla. Jos meidän täytyisi tehdä viisi maalia, hän kehoitti meitä tekemään kuusi, Camavinga avasi lehdistölle.

LUE MYÖS!