PSG vaihtaa todennäköisesti päävalmentajaa kuluvan kauden jälkeen.

PSG:tä valmentavan Christophe Galtierin ja urheilutoimenjohtaja Luis Camposin odotetaan poistuvan seurasta kesällä. Ranskalaismedian mukaan PSG:n seurajohto etsii jo aktiivisesti uutta päävalmentajaa.

PSG:n kausi on ollut pettymys, vaikka se johtaakin Ranskan pääsarjaa seitsemän pisteen erolla Marseilleen. PSG putosi Mestarien liigasta jälleen neljännesvälierävaiheessa ja lisäksi Marseille pudotti PSG:n Ranskan Cupista.

Italialaislehti La Repubblican saamien tietojen mukaan PSG:n seurajohto on kiinnostunut palkkaamaan Roberto Mancinin uudeksi päävalmentajakseen. Mancini työskentelee parhaillaan Italian A-maajoukkueen päävalmentajana. 58-vuotias Mancini on valmentanut Italian A-maajoukkuetta vajaan viiden vuoden ajan. Luotsin sopimus Italian jalkapalloliiton kanssa umpeutuu kesällä 2026.

Mancini luotsasi Italian Euroopan mestariksi kesällä 2021, mutta toisaalta Italia ei onnistunut Mancinin alaisuudessa selviytymään Qatarin MM-lopputurnaukseen.

Mancini on voittanut valmennusurallaan kolmesti Serie A:n mestaruuden Internazionalen kanssa. Lisäksi hän valmensi Manchester Cityn Valioliigan mestariksi keväällä 2012.