Tammy Abrahamin kausi AS Romassa on ollut vaikea.

Englantilaiskärki on tehnyt 38 ottelussa yhteensä vain seitsemän maalia ja saanut huomattavasti kritiikkiä peliesityksistään. 

AS Roma hankki Abrahamin viime kaudeksi Chelseasta jopa 40 miljoonalla eurolla. Kyseessä on seurahistorian toiseksi kallein hankinta. Abraham pelasi hienon viime kauden. Serie A:ssa syntyi 17 maalia. Konferenssiliigassa Abraham iski jopa yhdeksän täysosumaa ja oli viemässä joukkuettaan kilpailun mestariksi.

Roomalaislehti Il Messaggeron mukaan AS Roma on valmis kuuntelemaan tarjouksia Abrahamista kuluvan kauden jälkeen. Seura ei ole niin vakuuttunut Abrahamin otteista, että se olisi valmis pitämään hänet joukkueessaan myös ensi kaudella. Lähteen mukaan AS Roma vaatii Abrahamista ainakin 40 miljoonan euron siirtosummaa.

Abrahamilla on ollut merkittäviä vaikeuksia mahtua Englannin A-maajoukkueeseen edustaessaan AS Romaa. Viimeisen puolentoista vuoden aikana Abraham on pelannut vain yhden maaottelun. Abraham seurasi Nations Leaguen ottelut pääosin penkin puolelta.