Kylian Mbappé on Ranskan A-maajoukkueen uusi kapteeni. Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps tiedotti tiistaina päätöksestään. Edellinen kapteeni Hugo Lloris lopetti maajoukkueuransa.

L’Équipen saamien tietojen mukaan Antoine Griezmann pettyi pahemman kerran kuultuaan, ettei häntä valittu A-maajoukkueen kapteeniksi. Deschamps valitsi Griezmannin varakapteeniksi.

Tiistaina 32 vuotta täyttänyt Griezmann on lukeutunut Deschampsin ehdottomiin luottopelaajiin jo yhdeksän vuoden ajan. Griezmann on yksi nykyisen maajoukkueen kokeneimmista pelaajista ja pelannut huomattavasti Mbappéa pidempään Ranskan paidassa.

L’Équipen mukaan Griezmann on jopa kyseenalaistanut tulevaisuutensa maajoukkueessa.

Griezmann debytoi A-maajoukkueessa maaliskuussa 2014. Griezmann on edustanut Ranskaa jopa 117 A-maaottelussa, joissa on syntynyt yhteensä 42 maalia. Griezmann johdatti Ranskan maailmanmestariksi kesällä 2018 ja pelasi lisäksi loistavat MM-kisat Qatarissa.

Griezmann on pelannut hienon kauden seurajoukkueessaan Atléticossa. Griezmann on tehnyt kymmenen maalia ja antanut 11 maalisyöttöä. Diego Simeone peluuttaa Griezmannia nykyään huomattavasti alempana kuin aiemmin.