PSG on pelannut kotistadionillaan Parc des Princesillä vuodesta 1974 lähtien.

On kuitenkin hyvin mahdollista, että PSG jättää nykyisen kotistadionin taakseen lähitulevaisuudessa ja vaihtaa maisemaa.

PSG on yrittänyt kunnostaa stadionia ja lisätä merkittävästi sen katsojakapasiteettia, mutta stadionin omistava Pariisin kaupunki ei ole suostunut PSG:n ehdotuksiin. PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfi on todennut julkisuudessa seuran yrittäneen hankkia Parc des Princesin itselleen, jotta se voisi itse päättää stadioniin liittyvistä asioista, mutta Pariisin kaupunki ei ole suostunut PSG:n tarjouksiin.

Parc des Princesin katsojakapasiteetti on noin 47 000.

L’Équipen mukaan PSG on halukas siirtymään pelaamaan Stade de Francelle. Ranskan A-maajoukkueen kotistadionina tunnettu Stade de France vetää yli 80 000 katsojaa. Ranskan valtio omistaa stadionin ja on asettanut sen hintalapuksi noin 600 miljoonaa euroa. L’Équipen mukaan Ranska on lähtökohtaisesti valmis myymään stadionin PSG:lle.

Lehden mukaan PSG:n kannattajat haluaisivat jäädä Parc des Princesille. Stadionille jääminen on myös PSG:n ykkösvaihtoehto, mutta vain siinä tapauksessa, jos Pariisin kaupunki suostuu myymään sen seuralle.