PSG:n kautta on helppo kuvailla pettymykseksi, vaikka seura johtaa Ranskan pääsarjaa seitsemän pisteen erolla Marseilleen.

PSG putosi Mestarien liigasta jälleen neljännesvälierävaiheessa hävittyään Bayern Münchenille tylysti yhteismaalein 0-3. Lisäksi PSG on pudonnut Ranskan Cupista Marseillen käsittelyssä.

Bayern Münchenissä yli 500 ottelua urallaan pelannut Philipp Lahm antoi suoraa palautetta PSG:lle Bildin haastattelussa. Legendaarisen laitapuolustajan mukaan PSG herättää hänessä lähinnä sääliä.

– Tunnen sääliä PSG:tä kohtaan. Münchenissä emme nähneet ollenkaan sitä tasoa, mitä heidän pelaajilla pitäisi olla. PSG oli täydellinen pettymys, mutta toisaalta se ei ollut yllätys, koska PSG putoaa yleensä aikaisin Mestarien liigasta.

Lahm tiedostaa, millainen huippupelaajien muodostama joukkue PSG:llä on, mutta se ei näy suurissa otteluissa kentällä. Lahmin mukaan muun muassa Kylian Mbappé ei voi pelata huippu-uraansa PSG:ssä.

– PSG ei ole joukkue. Heillä on maailmanluokan pelaajia. Se on selvää. He voittavat kotimaansa mestaruuksia. Münchenissä Mbappé vain odotti saavansa pallon jalkaansa. En osaa ajatella, miten hän pelaisi menestyksekkään uran Pariisissa.