PSG:n taival Mestarien liigassa päättyi tuttuun tapaan neljännesvälierävaiheessa.

Kyseessä oli seitsemäs kerta viimeisen kymmenen vuoden aikana, kun PSG putoaa kilpailusta neljännesvälierissä. Bayern München pudotti PSG:n yhteismaalein 3-0 ja eteni tyylipuhtaasti puolivälieriin.

PSG:lle Mestarien liigasta putoaminen on jälleen suurenmoinen pettymys. Joukkue on rakennettu menestymään Mestarien liigassa ja PSG on yrittänyt voittaa turnauksen jo vuosien ajan.

PSG:n päävalmentaja Christophe Galtierin asema on uhattuna. Ranskalaismedia uutisoi jo ennen keskiviikkoista ottelua, että Galtier saattaa saada lähiaikoina potkut tehtävästään.

PSG:llä on ollut vaikeuksia koko alkuvuoden ajan, vaikka se johtaakin selvästi Ranskan pääsarjaa. PSG on ehtinyt jo pudota myös Ranskan Cupista, joten maailmantähtiä vilisevä joukkue joutuu keskittymään loppukauden ajan vain Ranskan pääsarjaan, jota se johtaa kahdeksan pisteen erolla Marseilleen.

– Tulevaisuuteni? Nyt on liian aikaista puhua siitä. Se tietenkin riippuu seurajohdosta ja puheenjohtajasta. Olemme pettyneitä. Seura oli hyvin toiveikas Mestarien liigan suhteen. Keskityn loppukauteen energialla ja päättäväisyydellä, Galtier vastasi kysymykseen tulevaisuudestaan.

Galtierin mukaan Bayernilla oli selvästi parempi tilanne loukkaantumisten kanssa kuin PSG:llä.

– Ero näkyi pelaajien käytettävyydessä. Meillä oli paljon tärkeitä poissaoloja avausosassa ja myös nyt toisessa osaottelussa. Siitä huolimatta tämä on suuri pettymys. Kaikki ovat pettyneitä, ja minä kaikista eniten. Olimme hyvin toiveikkaita toisen osaottelun suhteen.