Will Still, 30, kiistää päässeensä huippupestiin näytöillä tietokonepelistä.

Nuori englantilaisbelgialainen valmentaja on tehnyt vahvaa työtä Ligue 1 -seura Stade Reimsin peräsimessä korvattuaan lokakuussa Óscar Garcian tehtävässä.

Reims on Stillin alaisuudessa 17 ottelun mittaisessa tappiottomassa putkessa. Valmentajalupauksen historia Football Manager -videopelin pelaajana on noussut samalla esille.

Stillillä ei ole vielä Rasnkan pääsarjavalmentamiseen vaadittavaa lisenssiä, joten Reims maksaa jokaisesta ottelusta 25 000 euroa sakkoja. Valmentaja itse uskoo olevansa enemmän kuin kykenevä huippuseuran valmentamiseen.

– Haluan murtaa tämän myytin, koska sekä minulla että Didier Degardilla on tutkinnot. Meillä on korkeimmat mahdolliset tutkinnot tällä tasolla. Sanoisin että ammattilaislisenssin saaminen 30-vuotiaana on hyvin vaikeaa, Still kommentoi perjantain lehdistötilaisuudessa.

– Tottakai tutkinnot ovat tärkeitä. En ole vain nörtti Football Managerista. En päässyt Reimsiin vain tietokoneeni takaa. En ole todellisuudessa koskenut tietokoneeseeni vuosiin.

Zach Lowy

@ZachLowy
Will Still:

“We have to stop with this FM myth! [Nice manager] Didier Digard and I have the highest diplomas possible or attainable so far. At our age, it is very very complicated to have the BEPF or to enter the course.

I'm not just a Football Manager geek.”

LUE MYÖS!