Seinäjoen Jalkapallokerhon laitapuolustaja Macario Hing-Glover siirtyy Kiinan pääsarjassa pelaavan Shanghai Shenhua FC:n riveihin ”merkittävällä siirtosummalla”, kertoo seura tiedotteessaan.

Yhdysvaltalainen Hing-Glover, 27, siirtyi SJK:hon täksi kaudeksi edustettuaan neljällä edellisellä kaudella HIFK:ta, mutta hänen uransa Seinäjoella jää näillä näkymin viiden liigacupin ottelun mittaiseksi.

– Tämä siirto tulee vähän yllätyksenä niin meille kuin hänelle itselleenkin, mutta me katsomme tässä isompaa kuvaa ja sitä mitä haluamme tehdä pelaajiemme kanssa pitkällä tähtäimellä. Macariolla on ollut mahdollisuus siirtyä Kiinaan jo aiemminkin, mutta siirto ei ole silloin toteutunut. Ja tällaisia tilaisuuksia ei tule pelaajalle kovin usein, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez seuran tiedotteessa.

– Olemme tietenkin surullisia, että menetämme hänenlaisensa pelaajan, mutta samalla olemme onnellisia hänen puolestaan. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen. Hän tietää, että hän voi palata tänne koska tahansa hän vain haluaa.

Vaikka tämä tulikin hieman yllättäen, niin meillä on hyvät suunnitelmat hänen lähtönsä varalle. Meillä on hyviä pelaajia, ja ainakin kaksi nuorta lupaavaa pelaajaa, Otto Kemppainen ja Kingsley Ofori, jotka molemmat saavat tämän kautta entistä paremmat mahdollisuudet. Meidän ei siten tarvitse tehdä mitään uusia hankintoja tai erityistoimenpiteitä.

SJK aloittaa kautensa Veikkausliigassa 5. huhtikuuta kotiottelulla FC Hakaa vastaan. Samaan aikaan pelataan täysi kierros.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
SJK myy Macario Hing-Gloverin Kiinan pääsarjaan.

sjk.fi/uutiset/sopimu…

#veikkausliiga #sjkfi