Franck Ribéry lopetti pelaajauransa syksyllä.

Ura loppui loukkaantumisten vuoksi. Italialainen Salernitana jäi Ribéryn uran viimeiseksi seuraksi. Ribéry ehti edustaa Salernitanaa reilun vuoden ajan. Ribéry liittyi välittömästi Salernitanan edustusjoukkueen valmennusryhmään.

Ribéry kertoi Sport Bildin haastattelussa tähtäävänsä valmentajaksi. Salernitana ei ole tiedottanut Ribéryn tarkkaa roolia edustusjoukkueen valmennusryhmässä, mutta Transfermarktin mukaan Ribéry toimii joukkueen teknisenä valmentajana.

– Tavoitteeni on olla valmentaja. Tällä hetkellä olen valmennuskursseilla saadakseni lisenssin. Valmentajana voisin löytää uudelleen sen adrenaliinin ja harjoituksissa ja otteluissa koetun paineen. En voi elää ilman adrenaliinia ja painetta. Tarvitsen niitä ollakseni onnellinen.

Ribéry pelasi Bayern Münchenissä vuodet 2007-19. Bayernin ehdottomiin seuralegendoihin lukeutuva Ribéry kertoi saaneensa eniten irti muutamasta valmentajasta.

– 12 vuoden aikana Bayernissa minulla oli loistavat välit Ottmar Hitzfeldin, Jupp Heynckesin ja Carlo Ancelottin kanssa. Ancelotti on upea tyyppi. Sain heistä kaiken irti, koska pääni oli tyhjä ajatuksista ja nautin kuin pikkulapsi, Ribéry viittasi aikaansa edellä mainittujen valmentajien kanssa.