Veikkausliigakausi 2023 pyörähtää käyntiin muutaman viikon kuluttua. Sarjakauden avauskierros pelataan keskiviikkona 5. huhtikuuta.

Veikkausliiga näkyy alkavalla kaudella myös Ylen kanavilla. Yle tiedotti maanantaina hankkineensa Veikkausliigan ja Kansallisen liigan lähetysoikeuksia Neloselta. Yle näyttää alkavalla kaudella 6-7 valikoitua ottelua niin Veikkausliigasta kuin Kansallisesta Liigastakin.

Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa tiedostaa kotimaisen jalkapallon näkyvyyden kasvavan merkittävästi maanantaisen uutisen myötä.

– Veikkausliigan paluu Ylen kanaville on luonnollisesti meille ja koko suomalaiselle jalkapallolle todella merkittävä ja iloinen asia. Ylen panostus Veikkausliigaan nostaa sarjan näkyvyyttä sekä tavoittavuutta jälleen uudelle tasolle, Marjamaa totesi Ylelle.

Ruutu-palvelu näyttää tuttuun tapaan kaikki veikkausliigaottelut alkavallakin kaudella.