Graham Potter on saanut potkut Chelseasta. Chelsea tiedotti sunnuntaina Potterin potkuista.

Potterin visiitti Chelseassa oli varsin pikainen, sillä seura palkkasi hänet päävalmentajakseen syyskuussa. Pesti kesti lopulta alle seitsemän kuukautta, vaikka Chelsea maksoi Potterista Brightonille peräti 24,5 miljoonaa euroa.

Potterin alaisuudessa Chelsea alisuoritti merkittävästi. Tulokset jäivät piippuun, sillä luotsin kanssa Chelsea onnistui voittamaan vain seitsemän sarjaottelua. Lauantaina Aston Villa haki täydet pisteet Stamford Bridgeltä 2-0 -vierasvoiton myötä.

Chelsea on parhaillaan Valioliigan sarjataulukossa 11. sijalla ja Mestarien liigaan oikeuttava neljäs sija on jo käytännössä karannut teille tietämättömille.

Chelsea on vielä mukana Mestarien liigassa. Puolivälierissä vastaan asettuu turnauksen hallitseva mestari Real Madrid. Chelsean ainoa mahdollisuus päästä ensi kauden Mestarien liigaan on käytännössä kilpailun voittaminen tällä kaudella.

Chelsean tiedotteen mukaan Potterin apuvalmentajana työskennellyt Bruno Saltor toimii toistaiseksi joukkueen väliaikaisena päävalmentajana.