Walesin maajoukkueen entinen hyökkääjä Hal Robson-Kanu on tarjoutunut palaamaan eläkkeeltä siirtyäkseen Wrexhamiin, joka tavoittelee nousua Englannin neljänneksi korkeimmalle sarjatasolle.

Pohjois-Walesista ponnistava Wrexham on saanut suurta mediahuomiota siirryttyään toissa vuonna Hollywood-tähtien Ryan Reynoldsin ja Rob McElhenneyn omistukseen.

Wrexhamista on julkaistu suosittu dokumenttisarja, joukkue kohtaa ensi kesänä Manchester Unitedin näytösottelussa ja hiljattain se hankki maalilleen entisen Valioliiga-torjujan Ben Fosterin lyhyellä sopimuksella.

Toissa vuonna ammattilaisuransa lopettanut Robson-Kanu, 33, on pelannut Englannin kahdella korkeimmalla sarjatasolla lähes 350 ottelua ja edustanut muun muassa West Bromwichia ja Readingia.

Robson-Kanu ilmestyi Reynoldsin viimeisimmän Instagram-julkaisun kommentteihin tarjoamaan ilmaiseksi palvelujaan Wrexhamille.

– Tulen pois eläkkeeltä ja tulen pelaamaan Wrexhamiin ensi kaudella. Annan myös palkkani kannattajien valitsemalle hyväntekeväisyysjärjestölle, kirjoitti Robson-Kanu.

Reynolds ei ole kirjoitushetkellä vastannut Robson-Kanulle ainakaan julkisesti.

(C) The Wrexham Talk 🏆

@TheWrexhamTalk
Hal Robson Kanu has offered to play for Wrexham next season 😅

Thoughts, Reds? 👇

#WxmAFC #WrexhamAFC #WelcomeToWrexham #WrexhamFX