FC Honka on vahvistanut hankkineensa hyökkääjä Juan Alegrían skotlantilaisesta Rangersista.

Hongan tiedotteen mukaan Alegría allekirjoitti seuran kanssa monivuotisen sopimuksen.

Kolumbialainen Alegría, 20, on Hongalle tuttu pelaaja vuosilta 2020-2021, jolloin hän pelasi Espoossa ennen siirtoaan Rangersiin. Alegría ennätti pelata Hongan edustusjoukkueessa 24 ottelua tehden niissä kolme maalia ja syöttäen yhden.

Alegría on innoissaan paluustaan Espooseen.

– Hyvät fiilikset paluusta Honkaan! Heti kun kuulin mahdollisuudesta tulla tänne, olin innoissani. Pidän Hongan projektista ja suunnitelmista, joten on hienoa olla taas täällä. Siitä on totta kai minulle apua, että olen ollut täällä aiemmin. Joukkueessa on toki paljon uusia pelaajia, mutta myös hyviä tuttuja viime kerralta. Haluan antaa kentällä aina parhaani ja tehdä mahdollisimman monta maalia Hongalle, Alegría totesi Hongan tiedotteessa.

Athleticin mukaan kolumbialaiskärki oli siirtyä Rangersiin jo tammikuussa 2021, mutta siirto tapahtui lopulta seuraavana kesänä. Honka kuittasi yhteisen vuoden jälkeen mukavat rahat Alegrían siirrosta.

– Rangers on hieno ja perinteinen seura. Heidän kanssaan dialogi on koko ajan ollut erinomaista, ja he todella haluavat Juanin Skotlantiin. Hongalle tämä siirto on taloudellisesti vähintäänkin hyvä. Reilusti kuusinumeroisen kiinteän korvauksen lisäksi hyödymme vielä mahdollisesta pelaajan seuraavasta siirrosta varsin mukavasti, kommentoi Hongan manageri Hexi Arteva tuolloin seuran tiedotteessa.

Hongalle tuli akuutti tarve uudelle hyökkääjälle, kun sen viime kauden ykköstykki Agon Sadiku siirtyi viime viikolla Norjan suurseuraan Rosenborgiin.

Keskiviikkona Honka kohtaa Veikkausliigan avauskierroksella HJK:n vieraskentällä.

Lähde: Honka

LUE LISÄÄ