Leandro Paredes siirtyi viime kesänä PSG:stä lainalle Juventukseen. Laina kattaa kuluvan kauden ja siinä on mukana osto-optio, mutta Juventus on jo päättänyt jättää sen käyttämättä.

28-vuotias keskikenttäpelaaja on jäänyt hyvin pienelle vastuulle Massimiliano Allegrin alaisuudessa Juventuksessa.

Paredes on päässyt vain viidesti avauskokoonpanoon Serie A:ssa. Huomionarvoista on se, että syyskuun puolivälin jälkeen avauskokoonpanon paikkoja on tullut vain kaksi kappaletta ja kummallakin kerralla Allegri otti pelaajan tauolla vaihtoon.

La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Paredes ja Allegri ottivat verbaalisesti yhteen maanantaina Juventuksen harjoituskeskuksessa. Lehden mukaan Paredes oli huonolla tuulella jo harjoituksissa ja taklasi rajusti joukkueen ykkösvahti Wojciech Szczęsnya.

Paredes palasi harjoituskentältä viimeisenä koppiin ja alkoi riitelemään Allegrin kanssa. Lehden mukaan useat joukkuetoverit joutuivat rauhoittelemaan Paredesia, joka on hyvin pettynyt olemattomaan rooliinsa Juventuksessa.

Paredes oli ainoa pelaaja, joka ei osallistunut joukkueen yhteiselle illalliselle maanantai-iltana.

Paredes voitti joulukuussa maailmanmestaruuden Argentiinan kanssa. Paredes pääsi kentälle viidessä kisaottelussa.