Benfican kanssa Portugalin pääsarjamestaruudesta taisteleva Porto tiedotti tehneensä ensi kauden mittaisen jatkosopimuksen Pepen kanssa.

40-vuotias Pepe on kuulunut iästään huolimatta edelleenkin Porton ehdottomiin avainpelaajiin tällä kaudella. Joukkueen kapteeni kärsi syksyllä polvivammasta, mutta on ollut muutoin jatkuvasti avauskokoonpanossa.

Pepe kuuluu edelleen Portugalin A-maajoukkueeseen. Pepe oli mukana Portugalin MM-kisajoukkueessa Qatarissa ja pelasi täydet minuutit neljässä kisaottelussa. Pepe oli loukkaantumisen vuoksi sivussa maaliskuun EM-karsintaotteluista, mutta palannee maajoukkuepaitaan kesäkuussa.

Pepe muistetaan parhaiten vuosistaan Real Madridissa. Pepe edusti Real Madridia vuodet 2007-17. Pepe pelasi seurassa 334 virallista ottelua ja oli voittamassa muun muassa kolmesti La Ligan mestaruuden ja kolmesti Mestarien liigan.

Porto jatkaa mestaruustaisteluaan viikonloppuna, kun se kohtaa derbyssä Boavistan.

FC Porto

@FCPorto
A L3nda continua 💙 FC Porto e Pepe renovam contrato ✍️

#L3NDA