Georginio Wijnaldum siirtyi viime elokuussa PSG:stä lainalle AS Romaan.

Lainasopimus kattaa kuluvan kauden ja siinä on noin kahdeksan miljoonan euron osto-optio.

Keskikenttäpelaajan kausi Italiassa on mennyt täysin penkin alle loukkaantumisten vuoksi. Wijnaldum mursi nilkkansa elokuun puolivälissä ja oli kuukausikaupalla sivussa pelikentiltä ennen paluutaan helmikuussa. Wijnaldum sai hiljattain lihasvamman.

Goalin saamien tietojen mukaan AS Roma on lähtökohtaisesti halukas pitämään Wijnaldumin joukkueessaan, mutta ei aio käyttää osto-optiotaan. AS Roma ajattelee käyttäneensä liikaa rahaa Wijnaldumin lainaan ja palkkaan, sillä pelaajan kausi on ollut niin rikkonainen.

AS Roma toivookin PSG:n suostuvan purkamaan Wijnaldumin sopimuksen, jotta pelaaja voisi siirtyä Roomaan vapaana agenttina.

Wijnaldum tienaa PSG:ssä jopa noin 8-10 miljoonan euron nettovuosipalkkaa, joten sopimuksen purkaminen ei ole välttämättä pelaajan intresseissä. Varsinkaan, sillä Wijnaldumin pitäisi pudottaa suorastaan valtavasti palkkaansa, jos edessä on pysyvä siirto AS Romaan.