Mauro Icardi siirtyi viime kesänä PSG:stä lainalle Galatasarayn paitaan.

Lainasopimus kattaa kuluvan kauden ja siinä on mukana osto-optio.

Icardi jäi vaille pelipaikkaa PSG:ssä ja siirtyi lopulta Turkin pääsarjaan. Kauden mittaan varsinkin pariisilaismediassa on kerrottu, ettei Icardi haluaisi jäädä Galatasarayhin pysyvästi, vaan tavoittelee paluuta Euroopan huippusarjoihin jo tänä kesänä.

30-vuotiaan argentiinalaiskärjen kausi Turkissa on ollut tehokas. 16 sarjaottelussa on syntynyt 12 maalia ja seitsemän maalisyöttöä. Icardi on onnistunut maalinteossa myös Turkin cupissa. Galatasaray johtaa Turkin pääsarjaa kuuden pisteen erolla paikallisvastustajaansa Fenerbahçeen.

PSG:tä lähellä olevan Le Parisienin mukaan Galatasaray on aloittanut neuvottelut PSG:n kanssa Icardin pysyvästä siirrosta. Lehden mukaan Galatasaray arvioi Icardin arvoksi noin kymmenen miljoonaa euroa.

PSG:n odotetaan näyttävän vihreää valoa Icardin myynnille ja Galatasarayn tarjoukselle päästäkseen eroon kallispalkkaisesta flopistaan. PSG maksoi Icardista Internazionalelle 50 miljoonaa euroa kesällä 2020, mutta kärki ei missään vaiheessa onnistunut vastaamaan suuriin odotuksiin Pariisissa.