Kylian Mbappén sopimus PSG:n kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Mbappén sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2024-25, jonka pelaaja voi itse aktivoida. Ranskalaismedian mukaan Mbappén on tehtävä ratkaisu tulevaisuudestaan kesään mennessä. Optio on aktivoitava viimeistään kesäkuussa.

Ranskalaistähti on viime kuukausina avoimesti puhunut tulevaisuudestaan PSG:ssä. Mbappén mukaan hänen suurin tavoite on voittaa Mestarien liiga nimenomaan PSG:n kanssa. Mbappé ei ole jättämässä PSG:tä ainakaan tänä kesänä.

Komealla pelaajaurallaan muun muassa maailmanmestaruuden, Euroopan mestaruuden ja Valioliigan voittanut Emmanuel Petit otti ranskalaismediassa kantaa siihen, ottaisiko hän ennemmin joukkueeseensa Mbappén vai Erling Haalandin.

– Voinko valita molemmat? Valinta on todella vaikea, mutta olen Mbappén puolella, koska olen ranskalainen.

Petit’n mielestä Mbappén on siirryttävä muihin maisemiin noustakseen maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi.

– Mbappé on ollut kuin raketti vain 17-vuotiaasta lähtien. Hän on rikkonut kaikki ennätykset Ranskassa, mutta jos hän haluaa voittaa Mestarien liigan, nousta maailman parhaaksi pelaajaksi ja voittaa Ballon d’Orin, on hänen mielestäni poistuttava PSG:stä.

– Uskon, että Real Madridin ovi on vielä auki Mbappélle. Ei välttämättä niin paljon kuin kaksi vuotta sitten. Uskon Florentino Pérezin (Real Madridin puheenjohtaja) sanoneen muutama viikko sitten, että jos Mbappé haluaa siirtyä Real Madridiin, on hän aina tervetullut sinne, mutta Pérezin mielestä Mbappén pitäisi miettiä kahdesti palkkaansa.