Manchester United voitti lauantaina Evertonin Valioliigassa 2-0. 

Ottelussa maalisyötön antanut Marcus Rashford joutui jättämään kamppailun kesken kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä loukkaantumisen vuoksi. Rashford näytti saaneen lihasvamman.

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag otti kantaa Rashfordin loukkaantumiseen. Ten Hag pitää sitä suuren ottelutahdin syynä. Manchester United on pelannut huhtikuussa kolme ottelua.

– Meidän on odotettava, mutta se ei näytä hyvältä. Jälleen kerran tämä johtuu ottelutahdista. Meidän on suojeltava pelaajiamme. Emme voi pelata kolme ottelua kuuden päivän sisällä, ten Hag puhisi.

Manchester Unitedille Rashfordin loukkaantuminen on suorastaan surkea uutinen. 25-vuotias laitahyökkääjä on nimittäin ollut kuin ilmiliekeissä MM-tauon jälkeen. Rashford on tehnyt tauon jälkeen peräti 19 maalia. Kokonaisuudessaan kuluvalla kaudella on syntynyt 27 täysosumaa ja kymmenen maalisyöttöä.

Manchester United pelaa torstaina Sevillaa vastaan Eurooppa-liigan puolivälierien avausosassa, mutta Rashfordin pelikunto on edelleen suuri kysymysmerkki.