PSG voitti lauantaina Nicen vieraskentällä Ranskan pääsarjassa 2-0. Lionel Messi ja Sergio Ramos vastasivat PSG:n maaleista.

PSG johtaa Ranskan pääsarjaa kuuden pisteen erolla Lensiin.

PSG:n päävalmentaja Christophe Galtier valmensi vielä viime kaudella Niceä. Galtier luotsasi Nicen sarjassa viidenneksi ja sen myötä seura pelaa kuluvalla kaudella Konferenssiliigassa. Nice on edennyt Konferenssiliigassa puolivälierävaiheeseen, jossa se kohtaa Baselin.

Nicen kannattajat haukkuivat PSG-ottelun yhteydessä niin Galtieria kuin luotsin äitiäkin. Katsojat olivat tehneet Galtierin äitiä halventavan banderollin. Galtier ei liiemmin pitänyt Nicen kannattajien ratkaisusta.

– Äitini on 83-vuotias ja hän selätti juuri syövän. Jos nämä ihmiset pääsevät katsomaan joukkueensa europelejä, saavat he kiittää siitä minun viime kaudella tekemää työtä.

Ottelun jälkeen Galtier asteli Nicen ultrakannattajien eteen ja taputti ironisesti näkemälleen banderollille.

Nicen kuluva kausi on mennyt penkin alle. Se on vasta yhdeksäntenä sarjassa.

RMC Sport

@RMCsport
🚨 "Avant/Après : la mama du Galtier" pouvait-on lire sur la bâche des ultras niçois face au PSG. Selon nos infos, la commission de discipline de la LFP va étudier ce cas, sur la base d'un message à caractère injurieux, le 19 avril. Nice risque une amende autour de 5000 euros.