Miesten Ykkösessä pelaavan SJK Akatemian vastuuvalmentaja Brian Page löi viime kuussa valmennettaviinsa kuuluvaa pelaajaa joukkueen saunaillassa, kertoo Helsingin Sanomat.

HS:n lähteiden mukaan kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Page, 42, on käyttäytynyt väkivaltaisesti, mutta SJK on katsonut skottivalmentajan käyttäytymistä sormiensa läpi. Vuonna 2017 hän sai tuomion pahoinpitelystä.

Sunnuntaina SJK tiedotti, että Page jää sivuun SJK Akatemian valmennuksesta.

– SJK Akatemian vastuuvalmentaja Brian Page on jäänyt maaliskuussa sairauslomalle, joka tulee jatkumaan pidempään. Page on ollut valmentajana SJK:ssa jo seitsemän vuoden ajan, ollut aina lojaali seuralle, ja nyt on SJK:n vuoro tukea häntä. SJK tarjoaa hänelle kaiken mahdollisen avun tuen lisäksi, ja toivoo Pagelle rauhaa sekä aikaa kuntoutumiseen. Page jää sivuun SJK Akatemian valmennuksesta ja toiminnasta.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
Brian Page jää sivuun SJK Akatemian valmennuksesta

Lue lisää SJK:n sivuilta:
sjk.fi/uutiset/brian-…

#SJK_Akatemia #Ykkönen #SJKfi

– Toistaiseksi valmennusvastuuta SJK Akatemiassa kantaa Mika Ojala ja Arttu Aromaa. Tarvittaessa SJK:n edustusjoukkueen valmennusryhmään kuuluva Guillem Santesmases toimii heidän apunaan. Mahdollisista muista muutoksista valmennuksessa tiedotetaan myöhemmin.

Page on aiemmin toiminut apuvalmentajana SJK:n edustusjoukkueessa ja hänet on kahdesti nostettu ykkösmiehistön väliaikaiseen vetovastuuseen valmentajapotkujen jälkeen.

SJK Akatemia aloittaa kautensa Ykkösessä ensi viikon perjantaina FF Jaroa vastaan. Seinäjokisten Veikkausliiga-joukkue taas isännöi tämän viikon keskiviikkona FC Hakaa kauden avauskierroksella.