Ole Gunnar Solskjær on ollut työttömänä noin puolentoista vuoden ajan. 

Manchester United antoi Solskjærille potkut loppusyksystä 2021, ja norjalaisluotsi on ollut sittemmin ilman työpaikkaa. Solskjær ehti valmentaa Manchester Unitedia vajaan kolmen vuoden ajan ennen potkujaan.

RMC:n toimittaja Sacha Tavolierin mukaan belgialaisseura Club Brugge pitää Solskjæria potentiaalisena vaihtoehtona uudeksi päävalmentajakseen. 

Club Brugge etsii uutta päävalmentajaa. Rik de Mir on joukkueen väliaikaisvalmentaja samalla, kun seurajohto hakee pysyvää ratkaisua.

Seuran kausi on mennyt pahasti penkin alle. Club Brugge on vasta viidentenä Belgian pääsarjassa. Scott Parker sai hiljattain potkut joukkueen päävalmentajan paikalta. Club Brugge eteni Mestarien liigassa komeasti neljännesvälieriin, mutta siellä Benfica oli vahvempi yhteismaalein 7-1.