Zlatan Ibrahimovićin sopimus AC Milanin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Vielä alkukeväästä italialaismediassa puhuttiin aktiivisesti siitä, miten AC Milan olisi halukas tarjoamaan konkarihyökkääjälleen ensi kauden mittaista jatkosopimusta, mutta neuvottelut eivät ole tiettävästi edenneet.

Ibrahimovićin kausi on mennyt pahemman kerran penkin alle jatkuvien loukkaantumisten vuoksi.

Ibrahimović käväisi noin vuosi sitten polvileikkauksessa ja palasi pelikentille helmikuun lopussa. 41-vuotias kärki ehti pelata neljässä ottelussa ennen takareisivammaa, joka pitänee hänet sivussa kentiltä loppukauden ajan.

Foot Mercaton saamien tietojen mukaan Ibrahimović keskustelee sopimuksesta AC Monzan kanssa. Sarjanousija on pelannut hienon kauden Serie A:ssa. Monza on sarjassa parhaillaan kymmenentenä ja onnistui karistamaan putoamispeikon jo kuukausia sitten.

Monzan omistaja Silvio Berlusconi kuuluu Ibrahimovićin lähipiiriin.

Foot Mercaton mukaan osapuolten väliset keskustelut ovat sujuneet hyvin. Sopimusta ei ole toistaiseksi allekirjoitettu, mutta Ibrahimović ja Monza ovat optimistisia yhteisymmärryksen suhteen.