José Mourinhon sopimus AS Roman kanssa kattaa vielä ensi kauden.

Toistaiseksi ei ole kuitenkaan varmistunut, aikooko Mourinho valmentaa AS Romaa vielä ensi kaudellakin voimassa olevasta sopimuksesta huolimatta.

Mourinho on kertonut julkisuudessa puhuvansa suunsa puhtaaksi seuran nykyisestä tilanteesta kauden jälkeen. Mourinholta on tiedusteltu, aikooko hän jäädä seuraan, mutta luotsi ei ole vastannut siihen mitään.

AS Roma on parhaillaan vasta seitsemäntenä Serie A:ssa, mutta on tosin selviytynyt Eurooppa-liigan välieriin, joissa vastaan asettuu Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen.

PSG on tiettävästi Mourinhon kintereillä ja olisi halukas tekemään luotsin kanssa sopimuksen välittömästi, jos Mourinho ja AS Roma näyttäisivät sille vihreää valoa.

La Gazzetta dello Sportin mukaan AS Romalla on jo kolme valmentajavaihtoehtoa, jos Mourinho jättää seuran kesällä. Lehden mukaan AS Roma on merkinnyt ylös Brighton-luotsi Roberto De Zerbin, Sportingia valmentavan Rúben Amorimin ja Bologna-käskyttäjä Thiago Mottan nimet.

De Zerbi on AS Roman seurajohdon selvä ykkösvaihtoehto, mutta hänen saaminen Brightonista on helpommin sanottu kuin tehty.