Uutistoimisto AFP kertoi tiistaina Leo Messin pelaavan ensi kaudella Saudi-Arabiassa. AFP:n mukaan Messi on näyttänyt vihreää valoa Saudi-Arabiasta saamalleen jättitarjoukselle.

Messin Jorge-isä kumosi AFP:n väitteen. Jorge Messi julkaisi tiedotteen sosiaalisessa mediassa. Jorge toimii poikansa agenttina. Jorge Messin mukaan päätöstä ensi kauden seurasta ei tehdä ennen kuluvan kauden päättymistä.

– Mitään ei ole sovittu minkään seuran kanssa ensi kaudesta. Päätöstä ei missään nimessä tehdä ennen kuin Leon sarjakausi PSG:n kanssa päättyy. Kauden jälkeen on oikea aika analysoida tilannetta ja katsoa, mitä on tarjolla ja sitten tehdä päätös, Jorge Messi viittasi poikansa ensi kauden seuraan.

– Huhuja on aina olemassa ja monet käyttävät Leon nimeä saadakseen näkyvyyttä, mutta on olemassa vain yksi totuus ja voimme vakuuttaa, ettei mitään ole sovittu kenenkään kanssa. Ei verbaalisesti tai sopimuksen muodossa, eikä niin tule olemaankaan ennen kuin kausi päättyy.

Jorge Messi latasi suorat sanat medialle ja kummasteli, miksei uutisen kertonut AFP varmistanut tietoaan useilta eri lähteiltä.

– Mielestäni on epäkunnioittavaa, että mediassa on ihmisiä, jotka valehtelevat jatkuvasti, eivätkä osoita minkäänlaisia todisteita väitteilleen. He haluavat muuttaa jokaisen tahallisen väärän huhun uutiseksi tai sitten joku ohjaa heitä tahallaan tekemään niin hyötyäkseen siitä. Heidän pitäisi selittää, mikseivät he varmista tietojaan useista eri lähteistä. He eivät halua totuuden pilaavan ”uutisiaan”.

Messin on määrä poistua PSG:stä kuluvan kauden jälkeen. Muun muassa Fabrizio Romanon mukaan Messillä on ollut jo jonkin aikaa pöydällään taloudellisesti valtava tarjous saudiarabialaiselta Al-Hilalilta.

LUE MYÖS