UEFA Nations Leaguen Final Four -turnaus pelataan kesäkuussa Hollannissa. 

Neljän maan turnaukseen osallistuvat Nations Leaguen A-liigan lohkovoittajat Hollanti, Kroatia, Espanja ja Italia.

Hollannin A-maajoukkueluotsi Ronald Koeman julkaisi hiljattain joukkueensa Final Four -turnaukseen. Maaliskuun EM-karsintaotteluissa ykkösvahtina torjunut Jasper Cillessen jäi ulos joukkueesta.

34-vuotias Cillessen pelasi huonon kauden Hollannin pääsarjaseura NEC Nijmegenin riveissä.

Koeman kummasteli julkisuudessa Cillessenin tekemiä virheitä. 

Cillessen teki kevätkaudella lukuisia maaliin johtaneita virheitä Hollannin pääsarjassa ja se lopulta johti siihen, että vahti jätettiin ulos maajoukkueesta. Hollantia Qatarin MM-lopputurnauksessa valmentanut Louis van Gaal ei ottanut Cillesseniä mukaan kisajoukkueeseensa.

– Tietenkin olen huolissani Cillessenin vireestä. Se, että hän mokaa kerran on normaalia. Se voi tapahtua kenelle tahansa, mutta yllätyin Heerenveen-ottelun viimeisestä maalista. Näin useita kuvia Cillessenistä ja näen hänessä itseluottamuksen puutetta, Koeman totesi ESPN:lle muutama viikko sitten.

– Normaalisti hän on todella hyvä maalivahti, mutta näitä mokia on tapahtunut jatkuvasti varsin pienessä ajassa. Kaikesta huolimatta vielä on liian aikaista sulkea häntä lopullisesti pois maajoukkueesta.