Hollantilaispelaaja Quincy Promes on melkoisissa vaikeuksissa.

Hollantilaislehti NOS:n mukaan Promesia syytetään osallistumisesta huumeiden maahantuontiin. Promesin kerrotaan tuoneen Belgiaan yli 1370 kiloa kokaiinia. Lehden mukaan maahan tuotujen huumeiden arvo on yli 75 miljoonaa euroa.

Syyttäjän mukaan tammikuussa 2020 Antwerpenin satamaan ilmestyi 650 kilon ja 713 kilon lähetykset kokaiinia. Poliisi on onnistunut yhdistämään Promesin lähetykseen.

Hollannin poliisi on epäillyt Promesia jo pitkään huumeiden maahantuonnista.

Kesällä 2020 Promes puukotti perhejuhlissa serkkuaan polveen. Promes on kieltänyt tapauksen julkisuudessa, mutta poliisi on telekuunnellut Promesin puhelinta. Promes on puhunut ystäviensä kanssa puukotuksesta ja myöntänyt sen tapahtuneen.

31-vuotias vasen laitahyökkääjä edustaa Venäjän pääsarjaseura Spartak Moskovaa. Spartak hankki Promesin noin kaksi vuotta sitten Ajaxista 8,5 miljoonalla eurolla. Promes edusti Spartakia myös vuodet 2014-18. Promes on edustanut myös Sevillaa.

Promes on pelannut 50 ottelua Hollannin A-maajoukkueessa.