Kuluva kausi ei ole vielä päättynyt, mutta PSG liikkuu jo aktiivisesti kesän siirtomarkkinoilla.

PSG on päässyt Lucas Hernándezin kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksesta ja aloittaa pian neuvottelut Bayern Münchenin kanssa topparin siirrosta. Lue lisää täältä.

Portugalilaislehti Recordin ja ranskalaisen RMC:n saamien tietojen mukaan PSG on aktivoimassa Sportingin Manuel Ugarten sopimuksessa olevan 60 miljoonan euron ulosostopykälän.

Ugarten agentti Jorge Mendes on jo ilmoittanut PSG:n aikeista Sportingille.

Portugalin pääsarjan parhaimpiin keskikenttäpelaajiin lukeutuva Ugarte on edustanut Sportingia vajaan kahden vuoden ajan. Sporting hankki Ugarten Famalicãosta 10,5 miljoonalla eurolla elokuussa 2021.

22-vuotias Ugarte oli mukana Uruguayn MM-kisajoukkueessa, mutta ei pelannut turnauksessa minuuttiakaan. Ugarte pääsi sen sijaan maaliskuun molemmissa ystävyysotteluissa Uruguayn avauskokoonpanoon.

Jos PSG aktivoi 60 miljoonan euron ulosostopykälän, on kyseessä Sportingin seurahistorian toiseksi kallein myynti. Kalleimman myynnin titteliä pitää hallussaan Manchester Unitediin siirtynyt Bruno Fernandes. Manchester United maksoi Fernandesista Sportingille 63 miljoonaa euroa tammikuussa 2020.

LUE LISÄÄ PSG:STÄ