Kun naapuriseurat TPS ja Salon Palloilijat kohtasivat toisensa Kupittaan stadionilla eilen lauantaina, oli TPS vahvempi numeroin 2–1. Ottelun puhuttavin tilanne tuli 66. minuutin kohdalla, kun TPS sai hyvän maalipaikan rangaistusalueen sisällä, ja SalPan puolustaja Michael John sai estettyä laukauksen päällään.

TPS-pelaajan taakse sijoittunut erotuomari Lassi Siukkola nosti Johnille punaisen kortin käsivirheestä ja vei pallon pisteelle. Tepsin Alhaji Gero käytti saamansa mahdollisuuden ja viimeisteli ottelun voittaneen maalin.

Pelin päätyttyä salolaisten päävalmentaja Tero Suonperä kehotti erotuomaria katsomaan tilanteen videonauhalta, jotta John ei saisi aiheetonta pelikieltoa. Hän pyysi myös, että tämä vilkaisisi Johnin kasvoja, joissa hänen mukaansa näkyivät pallon jättämät jäljet. Suonperä sai keskustelun seurauksena punaisen kortin.

– Mä en oo aiemmin puhunu näistä mitään, mä oon pitäny turpani kiinni. Mut kyllä jossaki kohtaa alkaa menee suoraan sanottuna v***tuksen puolelle, Suonperä sanoi lehdistölle.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

https://twitter.com/Joutsenlauma/status/1662481707314847744