River Plate ja Boca Juniors iskivät yhteen sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Argentiinan pääsarjakauden ensimmäisessä Superclásicossa.

River Plate vei nimiinsä viime aikoina hyvin tasaisena pysyneen Superclásicon maalein 1-0. River johtaa Argentiinan pääsarjaa yhdeksän pisteen erolla yhden ottelun vähemmän pelanneeseen San Lorenzoon.

Bocan kausi on sujunut surkeasti. 15 ottelusta tuloksena on vain viisi voittoa, kolme tasapeliä, peräti seitsemän tappiota ja sarjan 13. sija.

Sunnuntai-illan Superclásico oli perinteitä kunnioittaen varsin vauhdikas.

Ottelussa nähtiin nimittäin peräti seitsemän punaista korttia. Riverille tuomittiin 93. minuutilla varsin kyseenalainen rangaistuspotku, joka herätti todellisen taistelun kentällä. Lukuisat Riverin ja Bocan pelaajat ottivat yhteen ja ottelu oli tauolla vartin ajan ennen kuin sitä päästiin jatkamaan.

Punaisten korttien lisäksi kamppailussa nähtiin jopa 39 rikettä.