Argentiinan maailmanmestarilla Lautaro Martínezilla on johtorooli Internazionalen hyökkäyksessä lauantain Mestarien liigan finaalissa. 25-vuotias maalipyssy kohtaa loppuottelussa Manchester Cityn puoli vuotta Qatarin MM-menestyksen jälkeen.

Martínez on takonut kaikki kilpailut mukaan luettuna 28 maalia ja kerännyt 11 maalisyöttöä tämän kauden aikana. Hyökkääjätähti on valmis Interin kauden tärkeimpään otteluun.

– Nämä ovat kaksi tärkeintä finaalia, joissa pelaaja voi pelata. Ainoa mikä vaihtuu on paita. Molemmat tuntuvat samalta, Martínez ennakoi lehdistölle.

– Olemme saavuttaneet hyvin tärkeitä tavoitteita Interin kanssa. Sain mahdollisuuden pelata MM-finaalissa puoli vuotta sitten. Tulen nyt pelaamaan Mestarien liigan finaalissa. Olen hyvin tyytyväinen nykyhetkeen ja tähän kauteen. Toivottavasti pystymme kruunaamaan sen parhaalla mahdollisella tavalla.

– Meillä on valtava toivo, tahto ja intohimo tuoda pokaali takaisin Milanoon ja Italiaan. Nämä ovat suuria unelmia ja vaikeita saavuttaa. Olemme kärsineet paljon päästäksemme tähän pisteeseen.

Inter juhli edellisen kerran Mestarien liigan voittoa vuonna 2010. Tuolloin Martínezin maanmies Diego Milito oli ratkaisuroolissa loppuottelussa Bayern Münchenia vastaan tehtyään molemmat maalit 2-0-voitossa.

– Tiedän, mitä Milito teki seuralle. On kunnia päästä seuraamaan hänen jalanjälkiään. Toivon pystyväni pelaamaan loistavan ottelun huomenna ja auttamaan joukkuetovereitani samalla tavalla kuin hän, Martínez paalutti.

LUE MYÖS!