Christophe Galtier ei jatka PSG:n päävalmentajana ensi kaudella, kertoo L’Équipe.

PSG pelasi kauden viimeisen ottelunsa lauantaina, kun se hävisi kotikentällään panoksettomassa ottelussa Clermontille. PSG voitti Ranskan pääsarjamestaruuden, mutta cup-kilpailut menivät jälleen penkin alle, sillä PSG putosi Ranskan cupista ja Mestarien liigasta neljännesvälierävaiheessa.

L’Équipen saamien tietojen mukaan PSG:n seurajohto ilmoitti hiljattain Galtierille, ettei luotsi jatka seurassa ensi kaudella. Galtierin sopimus olisi kattanut vielä ensi kauden, mutta hän saa potkut. Galtier ehti valmentaa PSG:tä vain vuoden ajan.

Foot Mercaton mukaan PSG:n seurajohto aloittaa seuraavien päivien aikana neuvottelut Julian Nagelsmannin kanssa. PSG suunnittelee palkkaavansa Nagelsmannin uudeksi päävalmentajakseen ja Thierry Henryn saksalaisluotsin apuvalmentajaksi.

Lähde kertoo Nagelsmannin ja Henryn puhuneen mahdollisuudesta siirtyä PSG:n peräsimeen. Kummatkin ovat näyttäneet sille vihreää valoa. PSG:n tavoite on päästä kaksikon kanssa mahdollisimman pikaisesti yhteisymmärrykseen sopimuksesta.

Bayern München antoi maalis-huhtikuun vaihteessa potkut Nagelsmannille. Nagelsmann on sittemmin ehtinyt neuvottelemaan Chelsean ja Tottenhamin kanssa, mutta ei päässyt sopuun kummankaan kanssa.

Henry on sen sijaan ollut työttömänä viime joulukuusta lähtien, kun hän jätti Belgian A-maajoukkueen apuvalmentajan paikan.

Santi Aouna

@Santi_J_FM
🚨EXCL: 🔴🔵 🇩🇪🇫🇷 #Ligue1 |

◉ Le Qatar veut Julian Nagelsmann, avec Thierry Henry en adjoint, pour remplacer Christophe Galtier au PSG.

◉ Des sources à Doha nous indiquent que des discussions devraient avoir lieu très prochainement.

Avec @sebnonda

footmercato.net/a5804898374096…

LUE MYÖS