Alankomaiden naisten A-maajoukkue on voittanut sunnuntaina pelatussa harjoitusottelussa ASC De Volewijckersin 18-vuotiaat miehet 2–1-lukemin. De Volewijckers on Amsterdamin pohjoispuolen telakka- ja teollisuusalueella vaikuttava amatööriseura.

Hollannin avausmaalin teki vasta 19-vuotias Esmee Brugts ja voittomaalin Daniëlle van de Donk.

Peli oli aiheuttanut harmaita hiuksia Alankomaiden jalkapalloliitolle, joka halusi salata sen sekä faneilta että lehdistöltä. Liitto pelästyi mahdollisesta tappiosta aiheutuvaa mainehaittaa ja pyrki häivyttämään tähän liittyviä huolia värväämällä turvallisuusmiehiä ja kiinnittämällä korkeita näkyvyysesteitä Zeistin harjoituskentälle. Toimista uutisoi NU.nl.

Maajoukkueen päävalmentajan Andries Jonkerin kerrotaan suhtautuneen peliin rennosti ja tottuneesti. Hänen mielestään on selvää, että pojat ovat fyysisesti naisia vahvempia. Näin ollen oletusarvon pitikin olla, että harrastajat kyllä pärjäävät naisten kanssa.

Naisten voiton johdosta Hollannin liitto päätti julkistaa täysimittaisen ottelun lopputuloksen. Ottelu oli osa maajoukkueen MM-kisoihin valmistavaa harjoitusohjelmaa.