Simone Inzaghi uskoo Internazionalen mahdollisuuksiin Mestarien liigan finaalissa. Inter kohtaa loppuottelussa triplamestaruutta hakevan Manchester Cityn.

City on voittanut ennen Istanbulin iltaa Valioliigan ja FA Cupin. Vain Inzaghin Inter seisoo enää joukkueen tiellä.

– He ovat maailman vahvin joukkue. Meitä pelaa kuitenkin 11 heidän 11:ta vastaan. Meillä on ollut hieno matka tänne ja tulemme pelaamaan korttimme suurella intohimolla, Inzaghi kommentoi ennen finaalia lehdistölle.

– Olen onnekas valmentaessani pelaajia, joista jo moni on pelannut finaaleja. Tähän tullaan tarvitsemaan paljon sydäntä ja paljon älyä. Meidän on oltava keskittyneitä, koska tässä ottelussa tulee olemaan vaikeita hetkiä.

Interin ykkösongelma on Erling Haalandin pysäyttäminen. Valioliigan yhden kauden maaliennätyksen 36 osumallaan rikkoneen City-tähden kurissa pitäminen tulee olemaan prioriteettien kärjessä.

– Me tunnistamme Cityn ja Haalandin vahvuudet. Hän tulee olemaan muiden heidän pelaajiensa tapaan erikoisvartioinnissa. Me olemme valmistelleet jotakin sitä varten, Inzaghi totesi.

AS Roma ja Fiorentina hävisivät italialaisjoukkueista omat eurofinaalinsa Eurooppa-liigassa ja Konferenssifinaalissa. Inzaghi on ylpeä Serie A -seurojen menestyksestä.

– Kävi ottelussa miten tahansa, olemme saavuttaneet hienon asian tänä vuonna. Tässä on mennyt pitkä aika, kun italialainen seura pelasi viimeksi eurofinaalissa. Onnistuimme viemään kolme niihin ja tämä on hieno asia italialaiselle jalkapallolle.

LUE MYÖS!