Kylian Mbappé ilmoitti PSG:lle maanantai-iltana, ettei aio aktivoida sopimuksessaan olevaa optiovuotta kaudesta 2024-25.

Mbappén sopimus PSG:n kanssa päättyy kesällä 2024. Mbappélla on sopimuksessaan käytössä optio sitä seuraavasta kaudesta, mutta hän päätti jättää sen käyttämättä.

Ranskalaislehdistön mukaan PSG aikoo asettaa Mbappén myyntiin kesän siirtoikkunassa, ellei hän allekirjoita uutta sopimusta seuran kanssa. Real Madridin kerrotaan olevan jälleen Mbappén kintereillä.

La Gazzetta dello Sport haastatteli Mbappéa, joka kertoi mielipiteensä tapahtuneesta.

– En sanonut haluavani PSG:n myyvän minut Real Madridiin tai, että haluaisin lähteä. Sanoin vain, etten aktivoisi optiovuotta. En ole puhunut PSG:n kanssa missään vaiheessa jatkosopimuksesta ja olen onnellinen jäädessäni tänne ensi kaudeksi.

Leo Messi pelasi kaksi kautta PSG:ssä, mutta poistui hiljattain seurasta vapaana agenttina. Messi siirtyy MLS-seura Inter Miamiin. Mbappé ei ymmärrä, miksi PSG:n kannattajat iloitsivat Messin lähdöstä.

– Messi on yksi historian parhaista pelaajista. Messin kaltaisen pelaajan lähtö ei ole koskaan hyvä uutinen. En täysin ymmärrä, miksi niin monet ihmiset olivat onnellisia Messin lähdöstä. Hän ei saanut ansaitsemaansa kunnioitusta Ranskassa.

LUE MYÖS